Even voorstellen...

Even voorstellen...

Ik ben Judayli, 30 jaar. Moeder van een dochter ( Joëlle) en oprichter van By-joelle.nl. Het idee om By-joelle.nl te beginnen is ontstaan rondom mijn zwangerschap.  Tijdens mijn zwangerschap is mijn mindset flink veranderd rondom eerlijke producten en duurzaamheid. Je kleine (en jezelf) verdienen immers het beste!

 Wij zorgen ervoor dat een prachtig ingepakt kraamcadeau pakket naar je dochter, vriendin of collega gaat. Speciale cadeaus voor speciale momenten, dat is waar By-Joëlle.nl voor staat.

Mijn liefde voor Giftboxen!

Ik ben gek op het geven van persoonlijk samengestelde giftboxen. De geboorte van een baby is enorm bijzonder, waarschijnlijk één van de mooiste momenten van iemands leven. Een origineel en persoonlijk cadeau maakt dit moment nog net iets specialer. Maar wat koop je?! Het uitzoeken van een kraamcadeau kan soms tijdrovend en erg lastig zijn, met als resultaat vaak een standaard cadeaubon. Dit kan leuker! Dit is een van de redenen waarom ik By-joelle ben gestart. Iedereen kan snel en gemakkelijk een uniek en persoonlijk giftbox aanschaffen.

   Wij zorgen ervoor dat een prachtig ingepakt kraamcadeau pakket naar je dochter, vriendin of collega gaat. Speciale cadeaus voor speciale momenten, dat is waar By-Joëlle.nl voor staat.

Het idee...

Door veel vragen te stellen aan andere ouders over hun voorkeuren en handige tips & tricks voelde ik een enorme drive om stijlvolle producten te maken met een hoog knuffelgehalte en dit aan te bieden in een luxe en duurzame giftbox.

Mijn missie is om de nieuwe ouders en een beleving mee te geven van begin tot eind. Van ontvangen en openmaken van de giftbox tot het zien van hun kleine met onze mooie duurzame producten!

 

The Concept

Ons concept is simpel! Bij By-joelle.nl nemen wij al het werk uit handen. Wij willen ervoor zorgen dat jij de toekomstige ouders snel en gemakkelijk een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau kan geven. Door ons assortiment aan duurzaam en eerlijke producten met een hoog knuffelgehalte, kun jij je box zelf samenstellen of een keuze maken uit onze Ready-to-go giftboxen. Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen. De rest doen wij met liefde!  Om de giftbox nog persoonlijker te maken kan elke box voorzien worden voorzien van een handgeschreven kaart.

Een compleet kraamcadeau pakket waar niets meer aan gedaan hoeft te worden. Wij zorgen ervoor dat een prachtig ingepakt kraamcadeau pakket naar je dochter, vriendin of collega

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.