Originele hippe kraamcadeaus!

Originele hippe kraamcadeaus!

Wat is nou het perfecte kraamcadeau? Het belangrijkste is dat de ontvanger er iets aan heeft. Lees verder voor leuke ideeën.

Wat is nou het perfecte kraamcadeau?

Je bent uitgenodigd op een babyshower of er is iemand bevallen en je gaat op kraambezoek maar wat geef je als kraamcadeau? 

Wat willen de ouders?! 

Meeste ouders hebben al een idee (lees:lijst) met producten die ze nodig hebben of graag willen voor de baby. Check The list!

 

Ze hebben alles al!

Hebben de ouders geen lijst of hebben ze alles al? Oké.. Geen paniek wij helpen je verder. Geef iets waar de ouders echt wat aan hebben ze zullen je heel erg dankbaar zijn. Lees verder voor leuke ideeën.

 

Maak een mooie kraampakket.

Niks is leuker dan jouw naasten te verrassen met een mooi cadeau pakket. Daarom hebben wij alvast een aantal cadeau pakket voor jou samengesteld. Maak jouw cadeau écht bijzonder met de leuke cadeau pakket van By-joelle.nl. Wil je het nog persoonlijker maken? Stel dan zelf jouw cadeau pakket samen!

 

 

                        Speciaal voor jou hebben wij een lijst gemaakt met praktische cadeaus waar ouders heel blij van worden.

Top 5 kraamcadeau ideeën

Speciaal voor jou hebben wij een lijst gemaakt met praktische cadeaus waar ouders heel blij van worden. 

 

1. Hydrofiele doeken

Naast talloze producten is de hydrofiele doek een must have voor iedere ouder. Een van de meest gebruikte items bij baby's en kleine kids. Waarom?! Nou je kunt deze doeken op meerdere manieren inzetten. Denk aan het inbakeren van de baby, slabbetje, badcape, handdoek, , verzorgingsdoek, lakentje, cover-up voor borstvoeding en spuugdoek. Je kan er niet genoeg van hebben. Het is natuurlijk wel leuk om een mooie, zachte en kwalitatieve (duurzame) doek te krijgen.

                           

2. Boxpakjes en Rompers

Na de geboorte moet de kleine wondertje kleertjes aan krijgen. Elke ouder krijgt er mee te maken. Hoe hou je zo’n klein kindje nu echt warm? En waar moet je nu precies beginnen als ze zo klein en kwetsbaar zijn? Gelukkig bestaan er boxpakjes! De ouders hoeven zo min mogelijk kledingstukken over het hoofdje van de baby te trekken. Een baby boxpakje is niet alleen heel prettig voor je baby, het is ook handig voor de ouders. By-joelle.nl heeft verschillende opties waar je uit kan kiezen. Wie smelt er nu niet weg bij het beeld van een baby, die heerlijk ligt te trappelen in een zacht boxpakje. Heerlijk comfortabel en ideaal om makkelijk aan en uit te krijgen.

 Na de geboorte moet de kleine wondertje kleertjes aan krijgen. Elke ouder krijgt er mee te maken. Hoe hou je zo’n klein kindje nu echt warm? En waar moet je nu precies beginnen als ze zo klein en kwetsbaar zijn? Gelukkig bestaan er boxpakjes! De ouders hoeven zo min mogelijk kledingstukken over het hoofdje van de baby te trekken.

 

3. Bijtring 

Zodra de baby tandjes krijgt, zorgt dit vaak voor ongemakken en pijn aan het tandvlees. Dan is het fijn om een hippe bijtring te hebben! Deze leuke bijtringen zien er niet alleen superschattig uit, maar zorgt er ook voor dat de pijn van doorkomende tandjes verminderd wordt.

                   Zodra de baby tandjes krijgt, zorgt dit vaak voor ongemakken en pijn aan het tandvlees. Dan is het fijn om een hippe bijtring te hebben! Deze leuke bijtringen zien er niet alleen superschattig uit, maar zorgt er ook voor dat de pijn van doorkomende tandjes verminderd wordt. 

4. Wikkeldoeken en Badcape

Een onmisbaar item in de eerste maandjes. Dit omdat hij net zoals de hydrofiele doek op meerdere manieren ingezet kan worden.  Als deken in de kinderwagen, maxi-cosi of box! Maar ook als badcape na het badderen of bij het omkleden bij de consultatiebureau. Shop hier een wikkeldeken.

 

 

5. Luiers 

Je wist dit waarschijnlijk al maar baby's poepen veel. Heel veel.. dus je kunt nooit genoeg luiers hebben. Of dat nou wegwerpluiers zijn of herbruikbare, iedere ouder heeft dit nodig. Wil je een luiertaart bestellen? Dat kan hier. Luiertaart bestellen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Met de mooie, duurzame en veilige producten gaan wij aan de slag. Alle musthaves, kleding en dekens uit onze collecties zijn handgemaakt. Dat zie je aan de afwerking en de detail. Elke box is met liefde samengesteld voor jouw kindje of als kraamcadeau voor je dochter, vriendin of collega.

 Na de geboorte moet de kleine wondertje kleertjes aan krijgen. Elke ouder krijgt er mee te maken. Hoe hou je zo’n klein kindje nu echt warm? En waar moet je nu precies beginnen als ze zo klein en kwetsbaar zijn? Gelukkig bestaan er boxpakjes!

Succes met het uitzoeken van een kraamcadeau! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.